Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Τμήμα Ανατολικών Σπουδών Bertamini. website: http://www.bertamini.gr , τηλ: 210 - 60 85 720

Ιδιαίτερα και Ομαδικά Μαθήματα Αραβικών - Πληροφορίες - Εγγραφές - Τμήματα Ανατολικών Γλωσσών - Bertamini





Μαθήματα Αραβικών - BERTAMINI


Το Δίπλωμα Α2 αντιστοιχεί στο στοιχειώδες επίπεδο και το Β2 στο μεσαίο επίπεδο (lower).

Πρώτος κύκλος σπουδών: ολοκληρώνεται με την προετοιμασία και απόκτηση των Διπλώματος Α2.
Δεύτερος κύκλος σπουδών: το δεύτερο επίπεδο τελειοποίησης της γλώσσας ολοκληρώνεται με την προετοιμασία και απόκτηση του Βασικών Διπλώματος Β2.
Επιπλέον, το Φροντιστήριο Bertamini εκδίδει έγκυρα πιστοποιητικά σπουδών για το κάθε επίπεδο που ολοκληρώνει ο μαθητής (Α2 και Β2).
Επίσης: Business Arabic – Αραβικά για επιχειρήσεις
Ειδικά πακέτα προγραμμάτων BusinessArabic προσαρμοσμένα στις ανάγκες ιδιωτικών εταιριών, επιχειρηματιών, τουριστικών πρακτορείων, στελεχών ξενοδοχειακών επιχειρήσεων ή δημοσίων φορέων που επιθυμούν να εκπαιδεύσουν τα στελέχη ή συνεργάτες τους στη Αραβική γλώσσα.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μαθήματα σχετικά με:
  • Την Εμπορική και επαγγελματική αλληλογραφία και επιχειρηματική ορολογία.
  • Το Τουρισμό.
  • Βασικές τραπεζικές συναλλαγές, κ.α.
  • Μετάφραση.
Το πρόγραμμα βασίζεται σε μέθοδο διδασκαλίας ειδικά μελετημένη για τους σπουδαστές της αραβικής γλώσσας για επαγγελματικούς σκοπούς και διαρκεί 120-140 διδακτικές ώρες. Το λεξιλόγιο αποτελείται από 1200 λέξεις.
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να ενημερωθείτε για τα υπόλοιπα προγράμματα εκμάθησης αραβικής γλώσσας.


Ποιος είναι ο απαιτούμενος χρόνος για την ολοκλήρωση των τριών κύκλων σπουδών;

Εδώ είναι σημαντικό να διευκρινίσουμε ότι τα προγράμματα είναι ευέλικτα, ανάλογα με το σχεδιάγραμμα σπουδών που ο σπουδαστής θα επιλέξει. Αν π.χ. ο σπουδαστής επιλέξει κυλιόμενο πρόγραμμα, χωρίς να σταματήσει την περίοδο του καλοκαιριού, τότε ο χρόνος περαίωσης του προγράμματός του αλλάζει.


Τμήματα Ενηλίκων


Ο απαιτούμενος χρόνος για την ολοκλήρωση του κύκλου σπουδών αυτής της γλώσσας είναι:
Για Ενήλικους: 4-5 τετράμηνα για την προετοιμασία και απόκτηση του Διπλώματος Α2 και 2 τετράμηνα για την προετοιμασία και απόκτηση του Διπλώματος B2.
Σε περίπτωση που ο μαθητής επιλέξει να κάνει καλοκαιρινά ή χειμερινά υπερεντατικά μαθήματα ο χρόνος ολοκλήρωσης σπουδών επιταχύνεται.

Παιδικά και Εφηβικά Τμήματα

Ο απαιτούμενος χρόνος για την ολοκλήρωση του κύκλου σπουδών αυτών της γλώσσας είναι:
Για Εφήβους: 3 σχολικά έτη για την προετοιμασία και απόκτηση του Διπλώματος Α2 και 3 τετράμηνα για την προετοιμασία και απόκτηση του Διπλώματος Β2.
Για Παιδιά: 4 σχολικά έτη για την προετοιμασία και απόκτηση του Διπλώματος Α2 και 3 τετράμηνα για την προετοιμασία και απόκτηση του Διπλώματος Β2.
Σε περίπτωση που ο μαθητής επιλέξει να κάνει καλοκαιρινά ή χειμερινά υπερεντατικά μαθήματα ο χρόνος ολοκλήρωσης σπουδών επιταχύνεται.